Workshops

Yes2Life udbyder workshops indenfor coaching, terapi og selvudvikling med fokus på metoderne: Next Generation NLP, Sandplay, Arketyper, Systemisk Opstilling/Familieopstilling og spædbarnsterapi. Alle workshops kan tilpasses i forhold til behov og ønsket om antal dage.
For interesse kontakt: inge@yes2life.dk

Inge's Pusterum

Velkommen til Inge´s Pusterum.
Formålet med disse aftener er at få belyst hverdagstemaer, og gå beriget hjem. Samt en into til uddannelserne hos Yes2Life.

Arketyper og Next Generation NLP

Vi vil arbejde med de grundlæggende arketyper i det tidlige forsvar: barnet, offeret, sabotøren og den prostituerede

Du vil lære, hvordan du kan ændre disse Arketyper til solsiden

Feminine og Maskuline Arketyper

“Every time he took a step to the right, she took a step to the left. And every time he took a step to the left, she took a step to the right. Until they realized, that they were dancing”

På denne workshop vil vi gennemgå de 9 essentielle maskuline og feminine arketyper. Du vil lære dem at kende, og hvordan du kan kontakte disse energier i dit liv.

Lev Dit Liv med Visdom, Styrke, Kærlighed og Humor

Bliv klog på dig selv, dit eget potentiale og hvorledes du får det omsat i hverdagen.

Uanset hvor meget du taler om alt dét, der skal gøres, alt det du vil lave om: Dit kærlighedsliv, strategien for vækst i virksomheden, forholdet til dine børn, din krop.. intet vil ske medmindre det integreres i dig selv og din hverdag.

Me, You & Us

Denne workshop er baseret på Jessica Riberi og Inge Ludvigsens arbejde igennem flere år om arketyper og parforhold.
På workshoppen vil jeg dele noget af den viden vi har fået ved at studere 6 essentielle arketyper gennem 120 interviews i Danmark og Chile. De 6 arketyper er: Krigeren, Kærligheden, Magikeren, Vismanden, Humor, Kongen & Dronningen.

Hatha Yoga

Hatha yoga er den traditionelle og oprindelige yoga – et mere end 3000 år gammelt træningssystem, hvor der er fokus på vitalitet til de indre organer, vore kirtler og hormonsystem. Yoga er hverken religiøst, mystisk eller kun for smidige mennesker.

Yoga er for alle.

3 Webinars med Jessica Riberi

På vejen til Væren er evnen til at rumme følelser og forankre tilstedeværelsen i her og nu grundlæggende. Heltinde -myten giver os mulighed for at udforske overbevisninger og mønstre, der begrænser og / eller nærer denne væsentlige forbindelse. Mulighed for at transformere interne polariteter og spændinger, og en følelse af sammenhæng i ens beslutninger, handlinger og samtaler.