Psykoterapeut- og Coachuddannelsen

Psykoterapeut- og Coachuddannelsen

Intro til Psykoterapeut- & Coachuddannelsen

Her kan du se filmen: “Introaften i Silkeborg”.
Her kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev, samt se eller downloade Sansetesten.

Studieordning

1. året

Yes2Life NLP Practitioner uddannelsen er 1. året af den 4-årige Psykoterapeut  uddannelse samt Yes2Life Coach & WholeWorldPlay® Facilitator uddannelse. Formålet er at lære de grundlæggende NLP værktøjer indenfor kommunikation, samarbejde og forandring samt kendskab til symbolisering og kreativitet.

2. året

2. året består af 6 moduler. Ønsker du at færdiggøre din uddannelse som Coach, kan du vælge at afslutte efter modul 4. Ønsker du at fortsætte på 3. og 4. året skal du have alle 6 moduler. Alle der har en bestået 1. året, er velkommen til at deltage på alle 6 moduler på 2. året.

3. året

På dette studieår lærer du metoden Sandplay, der arbejdes videre med NLP processerne og Next Generation NLP. Du bliver klædt på til at arbejde mere systemisk, med afsæt i den analytiske psykologi.  Her samles alle dine erhvervede kompetencer til en højere helhed. Vi sætter fokus på det kognitive/tænkning, det kropslige/ubevidste, det følelsesmæssige/limbiske og det relationelle/systemiske.

4. året

På dette studieår er formålet, at du får terapeutiske metoder som Spædbarnsterapi/tidlig traume forløsning samt Familieopstillinger. Det du lærer på 4. året får du integreret med Next Generation NLP og Sandplay.

Optagelseskriterier

4-årig Psykoterapeut Uddannelse, optagelseskriterier, øvekriterier og eksamen

Pris og Oversigt

For Psykoterapeut-uddannelsen

4-årig Psykoterapeut uddannelse og 1,5-årig Coach Uddannelse

Supervisionsdage

Dato/pris

Deltager du på en af vores uddannelser, er der 6 supervisionsdage inkluderet i prisen pr. år.

Formål og Metoder på Psykoterapeut Uddannelsen

NLP, Neuro Lingvistisk Programmering har siden sin begyndelse i 70´erne være i rivende udvikling og bruges i dag inden for psykoterapi, pædagogik, ledelse, kommunikation og samarbejde, psykosomatik og smertelindring, coaching og konflikthåndtering, formidling samt personlig udvikling.

Literaturliste

Litteratur til den 4-årige Psykoterapeut Uddannelse