Familieopstilling og Systemisk Arbejde

Yes2Life udbyder workshops indenfor coaching, terapi og selvudvikling med fokus på metoderne: Next Generation NLP, Sandplay, Arketyper, Systemisk Opstilling/Familieopstilling og spædbarnsterapi. Alle workshops kan tilpasses i forhold til behov og ønsket om antal dage.
For interesse kontakt: inge@yes2life.dk

Familieopstilling og Systemisk Arbejde

Er du interesseret i, hvordan vi som mennesker relaterer til hinanden og påvirker hinanden i familien, i en søskendefolk, i parforholdet, på arbejdspladsen, kulturelt og at vi er bærer af vores historie – så er denne uddannelse måske noget for dig.
Her lærer du om de skjulte dynamikker, som vi alle er en del af og påvirkes af dagligt. Jung snakkede om det kollektive ubevidste, i dag taler vi om feltet, traumevandring og epigenetik.

Åbne Aftener i Familieopstilling

Disse aftener er åben for alle interesserede. Du behøver ikke vide noget om opstillinger i forvejen.
På disse aftener har du mulighed for at stifte bekendtskab med Familieopstillinger og Systemisk arbejde. Du tilmelder dig kun til én aften af gangen. Først på aftenen vil der være et tema, som alle deltagere kommer til at arbejde med, herefter en lille pause. Efter pausen vil der være to opstillinger.