Referencer

Referencer fra studerende hos Yes2Life

Studerende klik her
Mit navn er Karin Fogh Christensen. Jeg arbejder i Familiehuset i Haderslev som Familiebehandler.
En af min kollegaer er uddannet hos Yes2Life. Hendes måde at arbejde på er inspirerende, så derfor var jeg ikke i tvivl om, at min Sandplay uddannelse skulle tages hos Yes2Life.

Inges formidling af uddannelsesstoffet er klart. Der er en god kobling imellem det teoretiske og den hverdagspraksis som jeg som behandler står i. Inge er i en meget nærværende, kontaktfuld og omsorgfuld dialog med os som kursister.
Jeg arbejder med Sandplay både med børn, unge og familier. Vi arbejder også med spædbarnsterapi/tidlig traumeterapi og kombinerer dette med Sandplay.
Uddannelsen får bestemt min anbefaling”

Katja Nørgaard Poulsen, studerende på Yes2Life NLP Practitioner
”Det vigtigste jeg indtil videre har lært, er, at gamle og grundlæggende adfærdsmønstre og strategier kan forandres. Jeg er blevet meget mere tydelig i min tale og på skrift. Jeg oplever, at jeg forstår mine børn, min mand, arbejdskollegaer på en endnu bedre og givtig måde, samt oplever, at jeg er blevet endnu gladere og mere nysgerrig udgave af mig selv.”
Eileen Bouchet Christensen, studerende på Yes2Life NLP Practitioner
Jeg er blevet mere afslappet, gladere og også tydeligere i forhold til min egne familie.
Jeg er blevet inspireret til at afprøve nye metoder i mit arbejde som familiebehandler og er blevet mere modig”
Kristina Skov, studerende på Yes2Life NLP Master
“NLP har givet mig et nyt syn på mit liv og min verden. Jeg har opdaget og lært, at jeg har et valg i vanskelige situationer, og at jeg kan ændre mine vaner og reaktionsmønstre”

Anni Kruse, studerende på 4. året til Integreret Psykoterapeut
” Det bedste jeg har lært er , at jeg selv bestemmer mine reaktioner i forhold til hvad andre byder mig. Jeg er blevet herrer i mit eget hus. Jeg rummer alt det jeg indeholder, både det smukke og det svære.
Jeg har fået en masse fantastiske værktøjer både privat og som jeg bruger på min arbejdsplads. Værktøjer til at hjælpe mig selv, og andre. 

Jeg føler mig tryg og godt klædt på til at arbejde som psykoterapeut. 
Yes2Life er et sted med højt til loftet og plads til forskellighed. Høj kvalitet med dygtige lærere, professionelt”

Gitte Felsted, tidligere pædagog og veteran. Er 4. års studerende hos Yes2Life.
“Det bedste jeg har lært på uddannelsen er at intet varer ved, og at der er altid en vej. Jeg har lært utrolig meget om mig selv.
Mange rejser udenlands for at finde sig selv, for mig begyndte rejsen for alvor på Yes2Life NLP Practitioner. Her fandt jeg manualen på livet. Jeg har fået så mange a-ha oplevelser i min uddannelse at det har ændret mit syn på mig selv, min familie, omgangskredsen og verden. Alt til det bedre.

Undervisningen hos Yes2Life er god og uformel. Selvom du har et arbejde til hverdag, kan du godt følge med. Stemningen er let, og materialet er gennemarbejdet, gennemprøvet, forståeligt og af høj faglig karakter. 
Jeg har modtaget meget terapi gennem de sidste 20 år p.g.a. PTSD. Men det er virkelig først nu efter jeg er startet på uddannelsen, at jeg har genvundet troen på livet og på mig selv. Jeg kan helt klart anbefale Yes2Life”

John Linhave, produktionsleder v/DSB og studerende på 4. året til Integrert Psykoterapeut.
Jeg har fået meget mere selvindsigt, blevet bedre til at kommunikere og kan finde en god egentilstand. At finde den positive intention, i en hver kommunikation er et godt værktøj i mit arbejde.
Jeg bruger NLP i mit daglige virke, som produktionsleder, og det er utroligt mærkbart hvor stor en forskel, det gør i kommunikationen med mine medarbejdere.

Jeg har fået forståelse for mine og andres reaktionsmønstre, i den daglige kommunikation. Jeg sætter stor pris på at kunne komme i en god egentilstand, som er en utroligt god egenskab, at kunne, specielt ved de svære samtaler.

Jeg sætter virkelig stor pris på den viden jeg har fået indenfor Next Generation NLP som Inge Grethe tilegner sig i på bla. University of California og hendes store internationale netværk. 
Yes2Life er et dejligt sted at komme, der er stor rummelighed”

Bente Mariane Korsgaard, tidligere studerende hos Yes2Life
“I årene, jeg har været tilknyttet Yes2Life- Nordisk NLP Akademi, som studerende, har noget af det mest givtige været, at jeg har fået brudt op på gamle mønstre, at jeg er blevet bedre til at gennemskue og at stille skarp på både omgivelserne, men også på specifikke problemstillinger.
Jeg oplever, at min evne til at stå fast i storme er forøget.
Jeg tager ikke mere så meget hensyn til, hvad mine omgivelser mener og tænker.

Jeg oplever Inge Grethe som et meget fleksibelt menneske i forhold til at støtte de enkelte studerende, i det liv den enkelte nu bærer på og kommer med”

Birgitte Thomsen, 
Business Process Integration Expert og 4. års studerende hos Yes2Life

“Ord kan være fattige for at beskrive den store oplevelse weekenden var, men her er lidt fra mig:

Af hjertet tak for nogle fantastisk hårde, kærlige, dybe og indsigtsfulde dage, som for altid vil have en særlig betydning for mig.

Morten Hjort er en fantastisk facilitator, som med stor faglighed, indsigt og ikke mindst humor kom ind under huden og tog fat i essensen af det jeg arbejder med i min udvikling. Alt dette i et trygt og kærligt rum ved yes2life.
Jeg har fået frisat en masse energi, fundet en indre ro og har mærket en dybere og bedre kontakt i mine relationer. Tak!

En gave du bør give dig selv, hvis du arbejder med personlig udvikling, enten for dig selv eller for andre. Jeg skal afsted igen så snart han kommer til Danmark!”

Dorthe Steniche Andersen, Yes2Life Integreret Psykotearpeut

“Nu er det en uge siden, at jeg kom hjem fra de 2 dages workshop med Morten Hjort, Systemisk arbejde.

Workshoppen var helt unik på den måde, at der var skabt så trygt og kærligt et rum, at der kom så eksistentielle dybder af mønstre op i lyset. Det var kærligt, smukt og på en måde også sorgfuldt og voldsomt på samme tid. De mere voldsomme elementer, blev holdt i den særlige omsorgsfulde energi, der var skabt i feltet. Morten var i den grad medskaber og helt unik til at holde de processer og energier, som kom frem. Det gav dybe forløsninger umiddelbart. Det var sårbart og omsorgsfuldt, at være både vidne og deltager i processerne – om det var egen eller de andre i gruppen. Der var en stærk følelse af fællesskab, meget stærk omsorgsfuld energi i feltet. Mangler faktisk ord. 

På tydeligste vis, var det vejen fra hoved til krop. Kroppen viste og ledte vejen frem til den smerte som den bar og Morten guidede og hjalp til, at det blev dybt, intuitivt. Korthed og ærlighed i det som blev set, gav kroppen forståelse for meningen med ord.

I den uge der er gået, har der været meget proces for mig. Både som om, at verden står i et nyt lys. Der har også været ondt i maven og gamle følelser er kommet op til overfladen.

Jeg står i hvert fald et nyt sted! Så er smerten  og afmagten vejen til et nyt livsflow, som Morten beskrev det, så er jeg helt på rette vej. Jeg centrerer mig en del og finder mere bækken og det hjælper. Derudover en ny disciplin – som skal have tid og plads, til at finde sin vej. 🙂 “

Karin Toft, 4. års Psykoterapeut stuerende hos Yes2Life
” Jeg har lært at rumme mig selv, og hermed også rumme andre. Der er virkelig høj faglighed på uddannelsen. Udover en uddannelse, er det den bedste investering, jeg nogensinde har gjort – både i min personlige udvikling og professionelt.
Hos Yes2Life går faglighed og hjerte hånd i hånd, rummelig og kærlig atmosfære.

Jeg har gået på andre uddannelser, og den uddannelse jeg får nu er bare det bedste”

Mette Fonnesbæk, Kranio Sakral Terapeut og 2. års studerende hos Yes2Life.
“Jeg elsker mig selv mere end før. Det betyder, at jeg kan slippe min kontrol overfor andre, slippe dem fri og et giver ro for både dem og mig.
Jeg har fået ubevidste strategier gjort bevidste, som har betydet en forløsende proces, som giver mig glæde/ro/overskud til livet.

Jeg har fået mere TILLID til mit liv. Jeg er lige der, hvor jeg skal være og et er godt. Det der sker omkring mig, vil mig noget godt”

Pia, Sales Team Manager og 2. års studerende hos Yes2Life
” Jeg har lært, at jeg kan håndtere det jeg møder både på job og privat. Jeg har fundet roen”

Referencer fra internationale studerende

Inge formidler i bla. Chile, Finland, Canada og Californien

Internationale studerende klik her

“It was a powerful experience, yet full of simplicity. Inge´s work is delivered with love and connection, looking into the eyes but aiming at the heart. I appreciate the blessing of being part of this great path. I had a wonderful journey, a journey into a magical forest in which I discovered myself step by step, inhabits with shadows and with light. I gained strength, connected with the energy of each being, I found in the woods, becoming a star that shines and shines without guilt.” Valeria Ojeda

“Inge … what else could I say but thank the loving dedication, warmth and professionality, managing great knowledge in a complex matters, making it interesting and wonderful, transforming into a rich experience and personal growth. With the great handling you have of archetypes you make this complex topic appear as to be simple, and you lead us to the deep space, where language is not a barrier, but an opening, where a friendly smile is a companion, where your “stories” or “tales”, convey wisdom that transcend time.”
Patricia B. Emeres

“It has been difficult to translate into words the profound changes in perception that occurred to me in relation to my identity as a coach… Above all, Inge transmitted me simplicity, closeness, friendliness and openness, she had the ability to create a work environment in which I felt welcome, accepted and which reinforced the skills I have acquired until then as a coach…. Simply, it is as if my identity as a coach was validated ….it took shape. Moreso, I was completely captivated by the playful work that was generated by integrating the NLP technology and other knowledge. And the magnificent work of hypnosis, permeating to the deeper layers of the unconscious. I think the most remarkable thing is that mostly inadvertently my unconscious was touched, and left a lasting impression and a new excitement to discover and learn more about this line of work. Other characteristic of Inge that I liked, was her ability to explain the complex in simple and clear language making it interesting and easy to digest.” Schrag Sandra Loosli

“Inge gave me the opportunity to personally experience in a practical way, a perfect integration of two great ways to approach the psyche: the Jungian and the NLP approach. I would say that she successfully promoted and leaded a deep transit through the complex unconscious space, with perfect harmony and naturalness, capturing the light and the enormous potential of what seemed to have no light at all. This achievement indicates me, the expertise and mastery of Inge, who shared her knowledge and exposes her wonderful work in a simple, warm and brilliantly efficient way. I am very grateful to have had the fortune of getting to know her and experience her guidance. Rocio Olivero

“Courtesy, closeness and willingness to mutual integration, attentive to the individual needs of the participants toward expanding maps. I emphasize the consistency in the development of the themes (the hero´s journey, conscious and unconscious internal world), which makes the workshop an example of its own theoretical content and experiences. Activities were carried out with great simplicity, capturing the essential, and also revealing the learning within a space of symbolism. Masterful! Staying on the path and achieving the goals in each session in connection with the audience.” Patricia Basualto

 “It is a very useful tool, for kids and also for adults. With this work, you can deepen in the layers where the conscious mind does not reach. To use the robes and the Sandplay, makes this work be very powerful (the client can look at his or her own situation, reaction or whatever he/she needs to work at), it is a systemic work and it continues functioning in the unconscious mind after it has been done. It is excellent!”
Patricia. Psychologist. NLP Coach and Trainer, Chile 

The first workshop connected me with the healing power of the symbols… with the powerful layer of resources that is the unconscious mind, and the healing energy it has for us. To have had the opportunity of observing the process of the whole year, gratefully surprised me and gave me a very deep feedback of the work with symbols. The technique of the River of Life and NLP with Sandplay, gave me certainty related with the feeling that the rigorous work is held by what is playful, basically connecting to the Self and allowing the Ego to be a part of the connection to the external world. The opportunity of having someone who sees you and sees your processes is great. It is a big opportunity of contribution to the world to use these techniques, for me it is an opportunity to be certain of my true sense of life and to integrate my own way of working in this time and place of life. Thank you Inge, Jessica and also Life”
– Josefina. Engineer. NLP Coach and Trainer, Chile

“I am thankful for the simplicity and deepness of the experience. I am touched by the tenderness and love of this work. I discovered that tenderness can heal, and that you can touch others lives with these tools. I can sum up what I experienced during this days through a chain of word; simple – deep – awareness – love acceptance – responsibility and fulfillment. Each topic and demonstration has been a journey itself. To explore the unconscious mind with respect, curiosity and openness, gave me unexpected treasures. The processes I lived in such a simple way left me traces that will stay with me for a long time. To see myself and to see others has been a miracle to celebrate life. Thank you for the generosity on the giving and the deep love towards others which enriched my heart. Thank you again”
Carmen. NLP Coach and Trainer, Chile

“Inge: First of all, thank you a lot for your presence and teachings… for me, the Sandplay experience has been from the beginning a very powerful tool. Which has motivated me with its simplicity and closeness; it is a big treasure to share with others and the system, giving transformational seeds in a loving and respectful space. It has awakened again in me, the passion for the healing processes, because it is aligned and wonderfully integrated with NLP and family constellations and I am fortunate to work with this, with children, young people and adults. I thank you for the love in what you teach us, for the connection and simpleness. It is a tool that reaches deep layers of wonderful unconscious treasures. It gives me great happiness to integrate everything that I know and I love in my life mission. I feel for the first time I am looking at myself from a more loving space”
– Rosario. School Teacher. NLP Coach and Trainer, Chile

Referencer hos Yes2Life

Referencer klik her

Kommuner
Randers Kommune
Århus Kommune
Horsens Kommune
Esbjerg Kommune
Ikast/Brande Kommune
Ringkøbing Kommune
Familiehuset, Randers
Holbæk Kommune, Børne og Familiecentret
Holstebro Krisecenter
Hedensted Kommune, Børne- og Familiehjemmet, Hornshyld
Springbrættet, Janderup Vest
Dagplejen, Odder Kommune
Fritidscenter Skanderborgvej/Klubben, Viby
Sundhed og omsorg, område ØST, Silkeborg
Familiehuset, Middelfart
Misbrugsafsnittet, Ålborg
Silkeborg Kommune, Job-og Borgerservice, Silkeborg
Middelfart Kommune, Ejby

Uddannelsesinstitutioner
Entreprenørskolen
NLP Huset
Ergoterapiskolen Århus
Idrætshøjskolen Århus
Danmarks Lærerhøjskole, Viby
Social- og Sundhedsskolen, Silkeborg og Århus
DOF og AOF Faglige Skole, Silkeborg
ID-Terapeutisk Uddannelse
Finanssektorens uddannelsescenter, Skanderborg
Schubertsminde, Ringkøbing
Birkerød Privatskole
Nr. Lynnelse Friskole
Vestervangskolen, Viborg
Bakkeskolen, Horsens
Løgstrup Skole, Løgstrup
Dansk NLP Psykoterapeut Forening
AOF Sprogskole, Grenå
Århus Tech, Århus N
Tarm Skole, Tarm

Virksomheder
Botilbud, Lyngdal
Ebeltoft Kurcenter
Jyske Bank
Dansk Management Forum
Københavns Lufthavn
Carlsberg A/S
Scania Busser
L.M.Ericsson
JN Data
Baltica Forsikring
AKVA Waterbeds Ry
Kaj Neckelmann
Skagens Sandslibere
DSB Vedligehold A/S
Logodan A/S, Silkeborg
True Hearts, Finland
Jysk A/S
Kentaur A/S, Fredericia
Stjernholm A/S, Holstebro
Dantherm
Knowledge Cotten, Herning
Madservice Kronjylland, Randers
Bilforum, Herning
Gestor PNL, Chile
Indigo Lounge, Tillsonburg, Canada
Center for Neurocoaching
OK, amba, Viby J
Skovbo Hjort Advokater, Århus C

Video´er

Video´er klik her