Denne besked er til alle, der har et ønske om et bedre personligt eller arbejdsmæssigt liv.

Dog henvender denne besked sig især til alle Jer, der til daglig har menneskelig kontakt i større eller mindre grad i Jeres personlige liv, eller i Jeres arbejdsmæssige liv.

Jeg har et forslag til dig, som betyder, at du hjælper dig selv og vil være i stand til at hjælpe andre – ikke bare på et venskabeligt og menneskeligt plan, men på et professionelt plan, der betyder, at du vil kunne give dig selv og ikke mindst andre langt større kvalitet i livet.

Står du i en situation, hvor du ønsker at komme videre med dit liv, måske skifte karriere eller få en masse ny positiv inspiration til dit liv?

Står du i en situation arbejdsmæssigt, hvor du ønsker at opkvalificere dig betragteligt for enten at blive endnu bedre til dit job, eller nå det næste løntrin eller få mulighed for at få mere ledelsesmæssigt ansvar?

Alle disse omtalte ting kan blive opfyldt, hvis du læser til psykoterapeut. Det tager 4 år, og det vil givetvis være den bedste investering i dig selv, dine omgivelser, dit job og i dit liv som du nogensinde har gjort, eller kommer til! Du binder dig kun til et år af gangen.

Ring og reserver din plads på Tlf. 20 12 14 13

Vores brugerundersøgelse af før og efter det første år af  uddannelsen taler sit tydelige sprog. Se her, hvad folk oplever som resultat af deres uddannelse:

1.     De er bedre til at kommunikere.

2.     Går til udfordringer med nysgerrighed og energi, og de arbejder
konstruktivt.

3.     Går åbent, ærligt og ligeværdigt i dialog.

4.     De er ikke bange for konflikter.

5.     Skaber god trivsel blandt kollegaer.

6.     Har mindre sygefravær.

7.     Samarbejder gerne med mange forskellige typer af mennesker.

8.     Oplever øget selvværd, er i kontakt med egne værdier, etik og har nemt ved
at udtrykke sig, og sætte grænser.

9.     Kender sig selv – både de stærke og svage sider – og er mere i balance.

10.  Arbejder bedre under pres og forandringer.

Nu kan du se, at uddannelsen har imponerende resultater, så lad os tale lidt overordnet om uddannelsen, og hvorfor netop Yes2Life har så fremragende resultater.

Yes2Life’s 4-årige psykoterapeut uddannelse er evalueret af Reflektor. Det betyder helt enkelt, at fagligheden er i top, at etikken ligeledes er den fineste, samt at det menneskelige perspektiv bliver taget særdeles seriøst.

Det er i øvrigt også kun ved evaluerede uddannelser af Reflektor, at din vej til medlemskab af Dansk Psykoterapeut Foreningen går (MPF). For overhovedet at komme i betragtning til at kunne sætte (MPF) på dit visitkort skal du have et eksamensbevis fra en uddannelse, der er evalueret af Reflektor.

Så når du vælger uddannelsessted, og din ambition er at få muligheden for at blive medlem af Dansk Psykoterapeut Foreningen, så skal uddannelsen altså være mærket ’Evalueret af Reflektor’.

 

Men det alene gør ikke, at succesen er så overvældende som tilfældet er hos Yes2Life. En af de store ’offentlige’ hemmeligheder er de metoder, der undervises ud fra og med.

Hos Yes2Life har vi udviklet integrerede metoder til at arbejde balanceret med det hele menneske.
Uddannelsens fundament er NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) i sin mest opdaterede form samt Analytisk Psykoterapi, Spædbarnsterapi, Sandplay og Familie-konstellationer.
Udover at få en uddannelse som Psykoterapeut får du under uddannelsen værktøjer indenfor:

·       Pædagogik

·       Ledelse

·       Kommunikation og Samarbejde

·       Psykosomatik og Smertelindring

·       Coaching og Konflikthåndtering

·       Formidling

·       Personlig Udvikling

Med en så bred vifte af opkvalificerede egenskaber, vil du kunne møde enhver situation i dit eget liv eller dit arbejdsliv med langt større mulighed for et positivt resultat.

Ring og reserver din plads på Tlf. 20 12 14 13 eller tilmeld dig via hjemmesiden.

 

Det her er din chance for at blive ekspert i dit eget liv, blive så dygtig, at du professionelt kan hjælpe andre og/eller din karriere.

Ring 20 12 14 13!