Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan Yes2Life ApS håndterer dine personoplysninger.

Privatpolitikken vedrører de personoplysninger , som du afgiver til os, når du køber produkter hos os, og når du modtager vores Nyhedsbrev.

Data ansvarlig
Yes2Life ApS
Cvr. Nr.: 36457341
Nygade 31 B, 8600 Silkeborg
Mail: inge@yes2life.dk
Tlf: +45 20121413


Fra d. 25. maj 2018 gælder nye regler for, hvordan virksomheder, organisationer og offentlige institutioner i EU skal behandle personoplysninger.

Kort fortalt betyder det, at du fremover skal have mulighed for at få bedre overblik over de oplysninger, vi har om dig.

Hvilke oplysninger registrere vi, og hvad bruger vi dem til?
For at kunne give dig de produkter og services, du har valgt hos os, registrer vi for eksempel dit navn, adresse, telefonnummer og e-mail. Når din arbejdsplads betaler registrere vi adresse på arbejdsplads, og hvis du er offentlig ansat EAN nummer på din arbejdsplads.
Disse oplysninger bliver destrueret efter 5 år.

Går du på den 4 årige uddannelse opbevarer vi dine eksamensopgaver, og hvad der er relevant i forhold til vores Evaluering af Reflektor.

Er du klient hos Yes2Life ApS opbevarer vi dit navn & telefonnummer samt journal, i journalen kan der være helbredsoplysninger. Journaler slettes ml. 1-5 år efter sagen er afsluttet.

Personfølsomme oplysninger opbevares pseudonymiseret og transmitteres krypteret.
Fysisk materiale opbevares aflåst.

Dine rettigheder
Du har følgende rettigheder, når vi behandler dine personoplysninger.

  • Du har ret til at anmode om indsigt i, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Du har ret til at tilbagekalde dit samtykke, såfremt behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlinger foretaget inden tilbagekaldelsen af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.
  • Du kan til enhver tid indgive en klage til en databeskyttelsesmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Der kan være betingelser eller begrænsninger knyttet til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til at få dine personoplysninger slettet med det samme, da dette kan afhænge af omstændigheder og gældende lovgivning i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Sådan anmoder du om effektuering af dine rettigheder:

Vi beder dig sende din anmodning skriftligt til:

inge@yes2life.dk mærket ”Persondata”

 

I anmodningen beder vi dig oplyse dit navn, e-mailadresse, tilknytning til Yes2Life ApS(studerende, tidligere studerende årstal, klient, modtager af Nyhedsbrev mv.)
Du skal også angive så præcist som muligt, hvad din anmodning drejer sig om.

Bemærk vi kan bede dig verificere din identitet, før vi kan behandle din anmodning.
Er du utilfreds med den måde Yes2Life ApS behandler dine oplysninger på, kan du klage til os. Du kan også klage til Datatilsynet på www.datatilsynet.dk

Læs om vores Cookie- og persondata politik her.

 

 

 

 

 

 

 
You are here: HomeOm osPrivatlivspolitik

Yes2Life ApS
Nordisk NLP Akademi
Nygade 31 B
8600 Silkeborg
Inge Ludvigsen: +45 2012 1413
Dorthe: +45 5250 1950
Mail: inge@yes2life.dk

CVR nr.: 36457341

www.yes2life.dk