Yes2Life – Blog


 

Gør noget godt for dig selv og andre – læs til psykoterapeut hos Yes2Life!

Denne besked er til alle, der har et ønske om et bedre personligt eller arbejdsmæssigt liv.

Dog henvender denne besked sig især til alle Jer, der til daglig har menneskelig kontakt i større eller mindre grad i Jeres personlige liv, eller i Jeres arbejdsmæssige liv.

Jeg har et forslag til dig, som betyder, at du hjælper dig selv og vil være i stand til at hjælpe andre – ikke bare på et venskabeligt og menneskeligt plan, men på et professionelt plan, der betyder, at du vil kunne give dig selv og ikke mindst andre langt større kvalitet i livet.

 

Står du i en situation, hvor du ønsker at komme videre med dit liv, måske skifte karriere eller få en masse ny positiv inspiration til dit liv?

Står du i en situation arbejdsmæssigt, hvor du ønsker at opkvalificere dig betragteligt for enten at blive endnu bedre til dit job, eller nå det næste løntrin eller få mulighed for at få mere ledelsesmæssigt ansvar?

Alle disse omtalte ting kan blive opfyldt, hvis du læser til psykoterapeut. Det tager 4 år, og det vil givetvis være den bedste investering i dig selv, dine omgivelser, dit job og i dit liv som du nogensinde har gjort, eller kommer til! Du binder dig kun til et år af gangen.

Ring og reserver din plads på Tlf. 20 12 14 13

Vores brugerundersøgelse af før og efter det første år af  uddannelsen taler sit tydelige sprog. Se her, hvad folk oplever som resultat af deres uddannelse:

1.     De er bedre til at kommunikere.

2.     Går til udfordringer med nysgerrighed og energi, og de arbejder
konstruktivt.

3.     Går åbent, ærligt og ligeværdigt i dialog.

4.     De er ikke bange for konflikter.

5.     Skaber god trivsel blandt kollegaer.

6.     Har mindre sygefravær.

7.     Samarbejder gerne med mange forskellige typer af mennesker.

8.     Oplever øget selvværd, er i kontakt med egne værdier, etik og har nemt ved
at udtrykke sig, og sætte grænser.

9.     Kender sig selv – både de stærke og svage sider – og er mere i balance.

10.  Arbejder bedre under pres og forandringer.

Nu kan du se, at uddannelsen har imponerende resultater, så lad os tale lidt overordnet om uddannelsen, og hvorfor netop Yes2Life har så fremragende resultater.

Yes2Life’s 4-årige psykoterapeut uddannelse er evalueret af Reflektor. Det betyder helt enkelt, at fagligheden er i top, at etikken ligeledes er den fineste, samt at det menneskelige perspektiv bliver taget særdeles seriøst.

Det er i øvrigt også kun ved evaluerede uddannelser af Reflektor, at din vej til medlemskab af Dansk Psykoterapeut Foreningen går (MPF). For overhovedet at komme i betragtning til at kunne sætte (MPF) på dit visitkort skal du have et eksamensbevis fra en uddannelse, der er evalueret af Reflektor.

Så når du vælger uddannelsessted, og din ambition er at få muligheden for at blive medlem af Dansk Psykoterapeut Foreningen, så skal uddannelsen altså være mærket ’Evalueret af Reflektor’.

 

Men det alene gør ikke, at succesen er så overvældende som tilfældet er hos Yes2Life. En af de store ’offentlige’ hemmeligheder er de metoder, der undervises ud fra og med.

Hos Yes2Life har vi udviklet integrerede metoder til at arbejde balanceret med det hele menneske.
Uddannelsens fundament er NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) i sin mest opdaterede form samt Analytisk Psykoterapi, Spædbarnsterapi, Sandplay og Familie-konstellationer.
Udover at få en uddannelse som Psykoterapeut får du under uddannelsen værktøjer indenfor:

·       Pædagogik

·       Ledelse

·       Kommunikation og Samarbejde

·       Psykosomatik og Smertelindring

·       Coaching og Konflikthåndtering

·       Formidling

·       Personlig Udvikling

Med en så bred vifte af opkvalificerede egenskaber, vil du kunne møde enhver situation i dit eget liv eller dit arbejdsliv med langt større mulighed for et positivt resultat.

Ring og reserver din plads på Tlf. 20 12 14 13 eller tilmeld dig via hjemmesiden.

I år har Yes2Life 10 års jubilæum. Det er en kæmpe og unik fordel for dig. Når du læser til psykoterapeut, så køber du kun et år ad gangen.

Fordi det er 10 år siden at Yes2Life startede har vi besluttet, at så længe der er pladser på det hold der starter d. 21. september 2017, vil der blive givet en rabat på 40% på det 1. år af uddannelsen. Men kun så længe, der er pladser, og det er først til mølle.

Lad mig give dig et billede af, hvor mange penge du sparer:

 

1.     Hvis du køber en familiepizza hver fredag til 150 kr. så vil du nu kunne få gratis pizza i langt over et år.

2.     Hvis du køber en flaske rødvin til 100 kr. til festlige lejligheder, som gave eller andet, så vil du kunne gøre det op imod 100 gange for den rabat du får nu og her.

3.     Hvis du køber flødeskumskager til 30 kr. stykket til kontoret, så vil du kunne medtage over 300 flødeskumskager for den rabat du bliver tilbudt her.

 

Så find mobil, tablet, pc eller et andet værktøj og reserver din plads på Yes2Life’s 4-årige psykoterapeut uddannelse. Tlf. 20 12 14 13 – mail: inge@yes2life.dk – og gør det nu – i morgen er det muligvis allerede for sent.

Det her er din chance for at blive ekspert i dit eget liv, blive så dygtig, at du professionelt kan hjælpe andre og/eller din karriere. Samt, at du sparer suverænt mange penge. Men det kræver, at du handler nu – og senest 1. september.

Ring 20 12 14 13!


 

Succesfaktorer for et godt parforhold.

Succesfaktorer for et godt parforhold

Skrevet af Inge G. Konge Ludvigsen 18.07 –  2017

Det du skal til at læse nu, er de succesfaktorer der gør sig gældende for at bevare et godt parforhold. I mit daglige arbejde med at undervise de psykoterapeut studerende hos Yes2Life har flere af de studerende været interesseret i at modellere: ” Hvad er det der gør, at et parforhold fungerer?” I NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) har vi værktøjer til via interviews og observation, at stille ind på, hvad det er der gør forskellen, når noget fungerer i forhold til, når det ikke fungerer. Det er hele hjertet i NLP at kunne modellere, det som fungerer, og så videregive den viden til andre.
De sidste 6 år har jeg sammen med Jessica fra Gestor PNL i Chile været i gang med et større modelling projekt, hvor vi har gennemført mere end 120 interviews. Noget af det vi var interesseret i, var bl.a. nogle at de vigtige faktorer i en parforholdsrelation.

Her kommer nogle af de ingredienser vi har fundet frem til. Kriteriet for de par vi talte med var at de havde været sammen mere end 10 år, og at der både var kærlighed og passion/seksualitet i forholdet.
Du er velkommen til at bruge følgende faktorer som inspiration i dit eget parforhold.

Succesfaktorer for par

 • De bygger deres forhold på kerneværdier som: tryghed, kærlighed, kammeratskab, glæde, intimitet og nærvær.

 

 • De er gode til at kommunikere – f.eks. hvis der er et problem, så taler de om det, imens de har fysisk kontakt med hinanden. De ved, at de vil finde løsninger sammen. De holder af at snakke sammen, om store og små ting.

 

 • De er virkelig gode til at gøre ting sammen – det har høj prioritet. De er gode til at arbejde sammen, planlægge sammen.
  De bakker hinanden op i også at gøre ting uden deres partner. De ved at man i et parforhold har brug for også at hente energi ude, for at blive ved med at tilføre energi og inspiration til parforholdet.

 

 • Der er opmærksomme på deres partner. De er gode til at lytte til og fornemme hvordan deres partner har det. De tager hensyn til hinanden.

 

 • De elsker at glæde hinanden. Det er gerne små ting i dagligdagen, som f.eks. at servere en kop kaffe.

 

 • De har fysisk nærhed, de rører ved hinanden, holder i hånd, giver knus og kys.

 

 • De har en regel der siger: ” Du gør det som er rigtigt for dig – jeg gør det som er rigtig for mig” og de viser hinanden tillid og respekt. De har ikke brug for at kontrollere hinanden. De har en overordnet ramme for hvad der er ok. De har ikke et behov for at være enige om alting.
  De er gode til at være fleksible med egne behov, for at imødekomme deres partner, og de gør det uden at gå på kompromis med vigtige personlige værdier.
  De ved at deres partner altid gør det bedste han/hun kan, det er der tillid til. De siger: ” Hvad gør min partner glad – gør også mig glad”

 

 • De anser deres partner som deres bedste ven, de er åbne, ærlige og rummelige i forhold til hinanden.

 

 • De tvivler aldrig på parforholdet – de ved at de hører sammen og vil blive ved med at høre sammen.   Også når der er en krise, så arbejder de sig igennem krisen, og altid med den forudsætning, at de hører sammen som par.

 

 • De tror på sig selv – og har kærlighed til sig selv.   I parforholdet føler de sig også elsket af deres partner. Der er balance i at give og modtage i parforholdet. De føler at de er heldige, at have den partner de har.

 

 • De er meget taknemlige for deres parforhold og deres måde at leve på.

 

Det du skal øve dig på i dit parforhold er

 

 1. Vær bevidst om dine værdier og vær ærlig overfor dig selv.

 

 1. Elsk dig selv.

 

 1. Vær i stand til både og modtage og give kærlighed.

 

 1. Respekter dig selv og din partner.

 

 1. Gør ting for din partner, der gør ham/hende glad.

 

 1. Kommuniker med din partner om stort og små.

 

 1. Vær intim, nærværende og i fysisk kontakt med din partner.

 

 1. Tro på partnerskabet og kærligheden.

 

 1. Tro på at du har glæde, lykke, gode relationer og tryghed i dit liv.

 

 1. Tro på at dig og din partner hører sammen resten af livet.

 

 1. Vis din taknemlighed hver dag.

 

 1. Nyd her og nu.

 

 

 

 

 


 

Elsk dig selv og andre – og skab et godt selvværd.

Selvværd

                                                      Skrevet af Inge G. Konge Ludvigsen 30.06.17

Selvværd er en følelse, der kommer indefra – som bliver påvirket af vores følelser – tanker – og det vi tror om os selv.

Når man holder af og respekterer sig selv, har man et højt selvværd. Nogen gange kan vi holde af os selv, andre gange tænker vi på, at vi ikke er værd at holde af, så har vi lavt selvværd.

Vi bliver påvirket af andre mennesker, forældre, søskende, lærer, venner, tv, reklamer og blade, face book, de sociale medier m.v.

Hvem hører vi på? Hvem sammenligner vi os med?

Selvværd og selvtillid er to forskellige ting. Læs mere Elsk dig selv og andre – og skab et godt selvværd.


 

Sandplay, Pædagogisk Sandplay og WholeWorldPlay®

 

Hvad er Sandplay, Pædagogisk Sandplay og WholeWorldPlay®
Hvad er forskellen, og hvordan er praksis hos Yes2Life ApS

Artikel skrevet af Inge G. Konge Ludvigsen, april 2017

Sandplay terapi

Sandplay tager udgangspunkt i det jungianske grundsyn, at menneskets psyke grundlæggende er et selvregulerende system, der under de rette, trygge forhold også er selvreparerende og healende. Ud fra dette rummer vi selv evnen til at bearbejde og behandle vores følelsesmæssige udfordringer. Ved at arbejde med figurer i sand skaber vi et rum, hvor følelsesmæssige erfaringer, som er svære at fortælle om, nænsomt kan synliggøres og bevidstgøres. Sandplay arbejder ud fra bevidstheden om, at vores ubevidste kommunikerer med symboler. Sandplay er ressourceorienteret. Det er gennem legen i sandet, vi naturligt kommer i kontakt med dybere lag i vores personlighed – og det er her, de konstruktive løsninger og muligheder findes.

Sandplay terapi foregår i et rum med to sandkasser, en med tørt sand og en med vådt sand. Der er hylder med små figurer, der repræsenterer en symbolrigdom, så både det indre og ydre liv kan symboliseres.

”Enhver psykisk funktion er – gennem fantasien – uløseligt forbundet med de andre psykiske funktioner…(fantasi) er moder til alle muligheder, hvor den indre og ydre verden – ligesom alle psykologiske modsætninger – er forenet i levende harmoni.

Læs mere Sandplay, Pædagogisk Sandplay og WholeWorldPlay®


 

Holde ro i eget nervesystem

Social Kapital
Af Inge Grethe Ludvigsen

At holde ro i eget nervesystem, at arbejde i et ”Low arousal” perspektiv
På Lyngdal er vi i gang med 4.sæson af en kursusrække, med hovedvægten på ”Kommunikation og samarbejde” udviklet og formidlet af, Inge Grethe fra Yes2Life – Nordisk NLP Akademi.
Botilbuddet Lyngdal har voksne beboere med gennemgribende udviklingsforstyrrelser og en sproglig og intellektuel alder mellem 9 måneder og 2-3 år. De har brug for intensiv støtte og omsorg i hverdagen, og det står 52 medarbejdere for. Læs mere Holde ro i eget nervesystem