Yes2Life – Psykoterapeutuddannelse i Silkeborg

Yes2Life udbyder 4- årig psykoterapeut uddannelse samt unikke uddannelsesforløb og workshops inden for coaching,  ledelse, kommunikation, personaleudvikling og personlig udvikling.

  • Den 4-årige psykoterapeut uddannelse er evalueret og godkendt af Reflektor og opfylder de højeste standarder og krav der findes.
  • Vi vægter høj standard, kvalitet, nyskabelse og etik.
  • Yes2Life er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.
  • Internationalt er Yes2Life efterspurgt og formidler i Chile, Canada og Europa
  • Efter 2 år er du uddannet som Coach

Se video om uddannelser hos Yes2life her

Indslag om Sandplay terapi og Pædagogisk Sandplay, TV2 Nyhederne

Uddannelser/workshops tilbydes på dansk/engelsk. Tilpasses individuelle behov.

Standarden hos Yes2Life er høj, og vi er kendt i erhvervslivet for vores bæredygtige løsninger.
Standarden hos Yes2Life er høj, og vi er kendt i erhvervslivet for vores bæredygtige løsninger.

Kreativitet, vækst, kommunikation, nytænkning, samarbejde og fokus på virksomhedens eller organisationens kultur er blot nogle af de områder, vi har stor erfaring i at arbejde med.

Læs mere …

Psykoterapeut, Next generation NLP, ledelse og coaching er en del af vores 4-årige evaluerede psykoterapeut uddannelse. Integreret i uddannelsen er også Spædbarnsterapi, Familiekonstellationer og Sandplay.Integreret Psykoterapeut, 4 årig uddannelse. Du melder dig til et år af gangen. Gennem uddannelsen opbygger du professionelle kompetencer, så du kan skabe kontakt, tillid og en professionel relation med samtalepartnere, der ønsker igangsat en personlig forandringsproces.
Integreret Psykoterapeuter arbejder med det hele menneske; det adfærdsmæssige, kognitive, følelsesmæssige, kropslige og systemiske.

Læs mere …

WholeWorldPlay arbejder nyskabende og hjælper privatpersoner, organisationer og virksomheder med at fremmer trivsel og udvikling.
Her er muligheden for dig, din virksomhed eller institution til at sætte skub i enhver udvikling. WholeWorldPlay® er metoden der arbejder nyskabende og hjælper privatpersoner, organisationer og virksomheder med at fremmer trivsel og udvikling. Vi tror på, at alle mennesker har ret til leg, kreativitet og nærvær.

Læs mere …

 
You are here: Home

Yes2Life ApS
Nordisk NLP Akademi
Nygade 31 B
8600 Silkeborg
Inge Ludvigsen: +45 2012 1413
Dorthe: +45 5250 1950
Mail: inge@yes2life.dk

CVR nr.: 36457341

www.yes2life.dk